Command line question.

A place to ask all newbie questions and not get flamed, though you will get beaten down if you post a newbieish question outside of these walls.
Post Reply
inspgdet
Newbie
Posts: 2
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:41 am

Command line question.

Post by inspgdet » Fri Feb 23, 2007 4:47 am

When Gentoox boots up it starts at the command line. I have tried to use init 5, tell init 5, startx, but none of these commands get me to a graphical mode of runlevel 5. Im used to working with fedora core. When I type init 5 it outputs that it is switching to runlevel 5 but right away it returns to the command line. I am using the pro version of gentoox on version 1.1 of an xbox. It is softmodded using the generation x dashboard. Any help would be much appreciated. Thanks in advance.

inspgdet
Newbie
Posts: 2
Joined: Fri Feb 23, 2007 4:41 am

Post by inspgdet » Fri Feb 23, 2007 5:10 am

im an idiot just read the readme. sorry

User avatar
cheesyboofs
Power user
Posts: 239
Joined: Wed Jan 26, 2005 1:32 pm
Location: Luton UK
Contact:

Post by cheesyboofs » Fri Feb 23, 2007 12:20 pm

That'll be because you are using pro and not home!!!!!
Go fully native, it's the destiny of all Mk1 XboxesImage
The needs of the many out way the needs of the few or the one ...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests