Bios question

A place to ask all newbie questions and not get flamed, though you will get beaten down if you post a newbieish question outside of these walls.
Post Reply
TheClassic
Linux User
Posts: 12
Joined: Wed Aug 04, 2004 7:40 pm

Bios question

Post by TheClassic » Wed Aug 04, 2004 7:49 pm

I am not a newb to Xbox hacking, however I am a newb to gentoox and installing linux on my xbox. Do I need to install a gentoox or linux bios in order to use gentoox? If not, are there advantages to doing so? Any information that can fill the gaps in my understanding is greatly appreciated. Thank you.

User avatar
Trogdor
Gentoox Guru!
Posts: 553
Joined: Tue Oct 07, 2003 9:57 pm
Location: MOUNT TAPE U1439 ON B3, NO RING

Post by Trogdor » Wed Aug 04, 2004 7:56 pm

Search.
MOUNT TAPE U1439 ON B3, NO RING

Q: HOW DO I RUN MAGIC ??
A: You run magic by not typing in capital letters.

TheClassic
Linux User
Posts: 12
Joined: Wed Aug 04, 2004 7:40 pm

Post by TheClassic » Wed Aug 04, 2004 8:50 pm

I have. Any suggestions for what I should search for. Searching for "Bios" is pretty useless.

shedt
Adept
Posts: 53
Joined: Mon Aug 02, 2004 7:20 pm

Post by shedt » Wed Aug 04, 2004 8:50 pm

yeah I was wondering the same thing.

I have most of the time been using cromwell, but i also have used executer 2.

i have not really had a problem with either... i think this is a legal thing though.

sometimes with crowell though usb/controller seems to not work. maybe 1 out of 5 times.

TheClassic
Linux User
Posts: 12
Joined: Wed Aug 04, 2004 7:40 pm

Post by TheClassic » Wed Aug 04, 2004 8:56 pm

I found this viewtopic.php?t=1293 It seems that my Xecutor bios should work fine, and I agree it seems like a legal issue. Are there any other advantages to using the Cromwell bios?

User avatar
Trogdor
Gentoox Guru!
Posts: 553
Joined: Tue Oct 07, 2003 9:57 pm
Location: MOUNT TAPE U1439 ON B3, NO RING

Post by Trogdor » Wed Aug 04, 2004 11:00 pm

No, except I think ShALLaX and Friendtech's new product needs a Cromwell BIOS. I'm not sure, though.
MOUNT TAPE U1439 ON B3, NO RING

Q: HOW DO I RUN MAGIC ??
A: You run magic by not typing in capital letters.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests