No video after cromwell

Ask questions regarding Gentoox, Gentoo and Linux in general in these forums and we'll do our best to help you!
Post Reply
jase1979
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Mar 04, 2007 12:58 pm

No video after cromwell

Post by jase1979 » Sun Mar 04, 2007 1:02 pm

Hi,

I have flashed cromwell to me tsop, however when I try to boot linux from the hdd or from the cd drive I get not video.

Just to confirm I get video from cromwell but as soon as linux is booted nothing on screen.

I think linux is starting though.

Any ideas?

Many thanks

User avatar
ShALLaX
Site Admin
Posts: 1973
Joined: Sun Aug 10, 2003 9:25 pm
Location: England
Contact:

Post by ShALLaX » Sun Mar 04, 2007 3:47 pm

Have you installed Gentoox yet.. or are you having problems seeing the installer?
The original Xbox adaptation of Gentoo

User avatar
Timmo
Novice
Posts: 44
Joined: Sun Nov 09, 2003 9:35 am
Location: Midlands UK
Contact:

Post by Timmo » Sun Mar 04, 2007 3:48 pm

Try connecting to your XBOX via SSH and running xbvset. You could also try connecting with your browser to see if the VNC server is running.
I wrote this!

User avatar
ShALLaX
Site Admin
Posts: 1973
Joined: Sun Aug 10, 2003 9:25 pm
Location: England
Contact:

Post by ShALLaX » Sun Mar 04, 2007 3:49 pm

That was going to be my next suggestion if he answered "Ive installed Gentoox" ;)
The original Xbox adaptation of Gentoo

jase1979
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Mar 04, 2007 12:58 pm

Post by jase1979 » Sun Mar 04, 2007 8:19 pm

Hi,

I have xebian installed, I'm trying to install gentoox, I can ssh in but no video.

User avatar
ShALLaX
Site Admin
Posts: 1973
Joined: Sun Aug 10, 2003 9:25 pm
Location: England
Contact:

Post by ShALLaX » Sun Mar 04, 2007 9:16 pm

So I guess that means you cant see the installer? Or did you do an FTP install. Please, be more specific with your responses. It'd also be nice to know what kind of cables you're connecting your Xbox to your TV with as well as what version of Xbox you have.
The original Xbox adaptation of Gentoo

jase1979
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Mar 04, 2007 12:58 pm

Post by jase1979 » Sun Mar 04, 2007 9:20 pm

I'm using a CD to install gentoox pro, whether I try to boot the installed xebian of the hdd or the gentoox pro cd I get not video after cromwell. I connecting to the tv using a scart cable.

I think its a 1.5 v xbox, not sure will check.

Thanks

User avatar
ShALLaX
Site Admin
Posts: 1973
Joined: Sun Aug 10, 2003 9:25 pm
Location: England
Contact:

Post by ShALLaX » Sun Mar 04, 2007 9:25 pm

Could you try completing the installation via ssh, then when Gentoox boots, ssh in and run "xbvset" and play around with the options there.

If that doesnt work, try using composite cables.
The original Xbox adaptation of Gentoo

jase1979
Newbie
Posts: 4
Joined: Sun Mar 04, 2007 12:58 pm

Post by jase1979 » Sun Mar 04, 2007 9:27 pm

Will give that a go, thanks for your help.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests