Magic not working????

Ask questions regarding Gentoox, Gentoo and Linux in general in these forums and we'll do our best to help you!
Post Reply
WilliamVega
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Nov 05, 2005 1:26 pm
Location: Mérida, Yucatán, México

Magic not working????

Post by WilliamVega » Sat Nov 05, 2005 1:32 pm

Hi:

I just installed Gentoox in my XBox 1.6, I then used "magic now" to sync and after a while said for the "gpm" package:

---> 'str' object has no attribute 'insert' <---


Any idea how to solve such a weird thing????? ;(

Since I know little about it I read I could use emerge world (or something like that) I did and I found there was a file lacking in the process (tiff-3.7.3.tar) then I tried to get it thru ftp, the problem is the file is no longer in the root directory, they moved it to the /old subdirectory in the ftp server, so magic cannot find it... Any idea how can I fix this annoying bugs? Is it me the problem?????

please heeeeeeeeeelllppppp!

I am trying to run Mono.NET in this Linux Server and develop nice web services. I promess if you give me some help I will publish an article showing how to make a .NET server with Linux in an XBox.

Thanks!!

-- William Vega
MCSD / Linux newbie :(
There is no shame in not knowing just in not asking :)

User avatar
ShALLaX
Site Admin
Posts: 1973
Joined: Sun Aug 10, 2003 9:25 pm
Location: England
Contact:

Post by ShALLaX » Mon Nov 07, 2005 3:09 pm

Try running "emerge sync; emerge portage" see if that fixes it.

Also, why did you run "magic now"... "now" isnt a command for it ;o
The original Xbox adaptation of Gentoo

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests