Updating gentoox faq page..

Ask questions regarding Gentoox, Gentoo and Linux in general in these forums and we'll do our best to help you!
Post Reply
vplayer
1337
Posts: 442
Joined: Thu Oct 07, 2004 11:06 pm
Location: USA

Updating gentoox faq page..

Post by vplayer » Wed Jan 12, 2005 2:16 am

Hi,

One of the lines in the faq is this.. Shouldnt it be saying, "Dont worry you have xbvset" ...

· I changed the resolution in KDE and now it wont load up again -- have I broken it?

Yup, reinstall Gentoox!
Box: XBOX ver 1.1
Mod: Xecutor 2.3 lite+
Hdd: WD 80GB
Dash: Evox, Ava, XBMC
Linux: Gentoox Pro 4.2

User avatar
ShALLaX
Site Admin
Posts: 1973
Joined: Sun Aug 10, 2003 9:25 pm
Location: England
Contact:

Post by ShALLaX » Wed Jan 12, 2005 2:50 pm

No idea. Ive never tried messing around with KDE's resolution selector.
The original Xbox adaptation of Gentoo

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests