xbox-temp/mrtg

Ask questions regarding Gentoox, Gentoo and Linux in general in these forums and we'll do our best to help you!
Post Reply
Jessie
Newbie
Posts: 6
Joined: Fri Mar 05, 2004 5:08 am

xbox-temp/mrtg

Post by Jessie » Fri Mar 05, 2004 5:10 am

I got every thing updated and installed xbox-temp, the log file keeps over writing itself instead of appending it, I have looked on http://www.mrtg.org and checked the config and I can't get it, anoyone else using this with success?

User avatar
rocketeer
Pro
Posts: 75
Joined: Sun Aug 17, 2003 12:05 am

Post by rocketeer » Fri Mar 05, 2004 8:26 am

'>' means overwrite, '>>' means append. Look in your cron entry (or wherever your logging statement is).

Overwrite:

Code: Select all

xboxtemp > /path/to/logfile
Append:

Code: Select all

xboxtemp >> /path/to/logfile

Jessie
Newbie
Posts: 6
Joined: Fri Mar 05, 2004 5:08 am

Post by Jessie » Fri Mar 05, 2004 1:15 pm

/usr/bin/mrtg /etc/xbox-temp.conf 1> /dev/null 2> /dev/null

is the cron entry the install script put in.

here is the config

# Change workdir to whatever you want
# ***********************************
WorkDir: /var/www/localhost/htdocs/temp
# ***********************************

Refresh: 300
Interval: 5
WriteExpires: Yes
AddHead[temp]: <STYLE TYPE-"text/css"><!-- FONT {font-family: arial} --> </STYLE>

# ***
Target[temp]: `/bin/mrtg-temp`
# ***

Title[temp]: Xbox Temperatures
PageTop[temp]: Temperature of Xbox
MaxBytes[temp]: 60
Options[temp]: gauge growright nopercent noinfo nobanner
Unscaled[temp]: dwmy
YLegend[temp]: °F
ShortLegend[temp]:°F
LegendI[temp]: CPU
LegendO[temp]: MB
Legend1[temp]: CPU temperature
Legend2[temp]: Motherboard temperature

Jessie
Newbie
Posts: 6
Joined: Fri Mar 05, 2004 5:08 am

Post by Jessie » Fri Mar 05, 2004 6:00 pm

it has something to do with Celsius and Fahrenheit i went back and changed the format to Celsius and its working fine.

User avatar
nobspangle
Gentoox Guru!
Posts: 1681
Joined: Sun Sep 28, 2003 11:59 am
Location: Manchester, UK

Post by nobspangle » Fri Mar 05, 2004 7:18 pm

wow a bug that stops you from using antiquated measures that's my kind of bug :)
If you keep an open mind, will your brain fall out?

Jessie
Newbie
Posts: 6
Joined: Fri Mar 05, 2004 5:08 am

Post by Jessie » Sat Mar 06, 2004 12:49 am

:P if anyone cares to find out what i can do to fix it, unfortunate to me i grew up in america.

User avatar
nobspangle
Gentoox Guru!
Posts: 1681
Joined: Sun Sep 28, 2003 11:59 am
Location: Manchester, UK

Post by nobspangle » Sat Mar 06, 2004 8:46 am

your loss
If you keep an open mind, will your brain fall out?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests