Installed Pro 1.4 and upgraded all the way to 1.5(no issues)

Talk about anything related to Gentoox or Gentoo.
Post Reply
vplayer
1337
Posts: 442
Joined: Thu Oct 07, 2004 11:06 pm
Location: USA

Installed Pro 1.4 and upgraded all the way to 1.5(no issues)

Post by vplayer » Wed Jan 12, 2005 3:45 am

Hi,

Used my Pro 1.4 to install on top of the existing Home, so it cleaned it up and installed the Pro..

Then I ran magic to update it to the v1.5. It was smooth.. Great Job Shallax... I thought it would be a good test to see that the upgrade is smooth from your last release to the new one.

Thank you
Box: XBOX ver 1.1
Mod: Xecutor 2.3 lite+
Hdd: WD 80GB
Dash: Evox, Ava, XBMC
Linux: Gentoox Pro 4.2

User avatar
ShALLaX
Site Admin
Posts: 1973
Joined: Sun Aug 10, 2003 9:25 pm
Location: England
Contact:

Post by ShALLaX » Wed Jan 12, 2005 2:47 pm

:)
The original Xbox adaptation of Gentoo

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests