MCE, but boot to prompt

Ask questions about Gentoox MCE here!
Post Reply
jimmydu3
Newbie
Posts: 8
Joined: Fri Sep 03, 2004 4:38 am

MCE, but boot to prompt

Post by jimmydu3 » Mon Jan 17, 2005 9:18 pm

I've got MCE running great, but for some system purposes, I'd like to change the bootup sequence to just go to the command prompt and not startup mythtv. I've tried removing mythbackend from the runlevel, but that does not work. If someone could tell me the startup script i need to edit/comment I'd greatly appreciate it. Thanks, James

jimmydu3
Newbie
Posts: 8
Joined: Fri Sep 03, 2004 4:38 am

Post by jimmydu3 » Tue Jan 18, 2005 5:50 am

nevermind, i got it!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest