Search found 31 matches

by GeniuX
Sun Aug 20, 2006 11:11 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

Linuxboot.cfg: title Gentoox kernel /boot/vmlinuz initrd no append init=/linuxrc root=/dev/hda2 kbd-reset video=xbox:640x480,nohwcursor,hoc=13,voc=13 title Sparkle kernel /boot/vmlinuz initrd /boot/sprkrd.gz append load_ramdisk=1 prompt_ramdisk=0 ramdisk_size=26215 rw root=/dev/hda2 kbd-reset Also t...
by GeniuX
Sun Aug 20, 2006 2:15 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

Jup, Still the same problem... block 16 gives an error (doesn't matter what HDD) maybe there is a file on the 16th block of the rootfs file that is corrupted? So I'm back @ Pro 2.0a
by GeniuX
Sat Aug 19, 2006 5:33 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

I'll download it right away ;D
by GeniuX
Fri Aug 18, 2006 1:52 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

I Now have Pro 2.0 on a 10GB HDD WORKS also! 8)
by GeniuX
Fri Aug 18, 2006 1:50 pm
Forum: Q & A
Topic: Networking problems :@ again and again
Replies: 9
Views: 4166

I now installed Pro2.0 Full native and connected on another lan-port Problem solved! 8)
by GeniuX
Fri Aug 18, 2006 1:44 am
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

IT WORKS!!!!! Pro 4.0a - 10GB HDD - gets the error and halts Pro 4.0a - 120GB HDD - gets the error and halts Pro 2.0a - 120GB HDD - gets the error and.... ignores it... It says it failed to mount some files... but it continues (probably a bug in 2.0 but got fixed in 4.0?) Tomorrow I'll try installin...
by GeniuX
Fri Aug 18, 2006 12:09 am
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

Same thing :(
I'm going to download Pro 2.0 and try angain 8)
by GeniuX
Fri Aug 18, 2006 12:03 am
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

nope doesn't work.. I'm now trying the install on another HDD results will be posted =D
by GeniuX
Thu Aug 17, 2006 3:51 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

umh... yeah... hehe 4.0a....
I did the install again, but it's still the same error (crying and feeling depressed). I'm going to format the hdd in my PC now... maybe that will fix it =D, I'll post another reply if it works... and if it doesn't work... i'll cry and post ;)
by GeniuX
Wed Aug 16, 2006 5:03 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

Clean install Pro 5.0
Maybe reinstall or isn't 5.0 able to do a full native?
by GeniuX
Wed Aug 16, 2006 4:23 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8859

Bad Filesystem?

I'm having quite the problems here, I did a full Native Install on my 10GB. 265MB swap, rest reiserfs hda2. Now I'm booting Gentoox and it says *Activating (possible) swap ... Adding Swap: 257000k swap-space (priority -1) [ok] *Remounting root filesystem read-only ... mount: / not mounted already, o...
by GeniuX
Mon Aug 14, 2006 7:42 pm
Forum: Q & A
Topic: Networking problems :@ again and again
Replies: 9
Views: 4166

And how do I do that??? 8)
I've never messed with a kernel before :D
by GeniuX
Thu Aug 10, 2006 8:22 pm
Forum: Q & A
Topic: Can't boot a native install with Loader 6.05
Replies: 7
Views: 3547

me help this: # vi /mnt/hda2/etc/fstab /dev/hda1 none swap sw 0 0 /dev/hda2 / reiserfs defaults 0 1 proc /proc proc defaults 0 0 isn't it supposed to be like this: #vi /mnt/hda2/ect/fstab /dev/hda1 none swap sw 0 0 /dev/hda2 / reiserfs defaults,errors=remount-ro 0 1 proc /proc proc defaults 0 0
by GeniuX
Wed Aug 09, 2006 12:10 pm
Forum: Q & A
Topic: Can't boot a native install with Loader 6.05
Replies: 7
Views: 3547

Does the partition /dev/hda2 have a bootflag?
Boot from Resctoox and do 'fdisk /dev/hda2' 'p'
look for the * after /dev/hda2 :D
by GeniuX
Wed Aug 09, 2006 12:05 pm
Forum: Q & A
Topic: Networking problems :@ again and again
Replies: 9
Views: 4166

I tried using DHCP... no internet (download, ping works perfect)
/etc/resolv.conf... dns servers listed manualy... same crap (download, ping works perfect)