Search found 21 matches

by lowsodium
Mon Sep 06, 2004 3:04 pm
Forum: Q & A
Topic: 3.1 will not install on E: or F:
Replies: 1
Views: 739

3.1 will not install on E: or F:

3.1 won't install. Says not enough room on E: I have 5 GB free. Won't install on F:\ goes to testing filesystem and error's out. Is this a conspiracy to have Linux take over...leaving me only native install to choose from? j/k :lol: Anyway, any help would be greatly appreciated.
by lowsodium
Mon Sep 06, 2004 2:07 am
Forum: General Discussion
Topic: There is no Gentoox.bin in Bios Folder.
Replies: 1
Views: 1762

There is no Gentoox.bin in Bios Folder.

There is a loader.bin, but that shuts my XBOX off everytime I try to boot with it. Where are all the Bios's at?
by lowsodium
Mon Sep 06, 2004 1:48 am
Forum: General Discussion
Topic: Not enough space on E:\
Replies: 1
Views: 1845

Not enough space on E:\

The latest home edition needs 4.5GB on E.

1) what can be deleted on E:\ except for games saves/ms soundtracks and still not affect XBOX functionality.

2) Does the latest home allow cromwell to boot to F:\?

Thanks.
by lowsodium
Sat Sep 04, 2004 5:09 pm
Forum: Newbie
Topic: Can I just close compiling?
Replies: 1
Views: 918

Can I just close compiling?

Can I exit out of compiling and go about my day? I want to use my xbox and at this rate I am going to have to wait a week to use it again for other than Linux purposes.

I ran magic fatx, so I could see my f without being logged in as root.....but it is still compiling 1 of 14 after 1.5 hours.
by lowsodium
Sat Sep 04, 2004 3:37 pm
Forum: Q & A
Topic: Networking probs
Replies: 2
Views: 1051

I set the IP statically also and no go. I looked closely upon booting and saw defice not found for eth0. So, I reinstalled everything from cd this time instead of ftp. the cd install cleaned up my IDE error 10 and can't find first sector as well as reactivating my nic.

Thanks for the reply.
by lowsodium
Fri Sep 03, 2004 3:26 pm
Forum: Q & A
Topic: Networking probs
Replies: 2
Views: 1051

Networking probs

I followed the tut for setting dhcp and I also tried a static IP. No matter what I try, when Linux boots back up it states eth0 IP of 127.0.0.1 My Xenium obtains a DHCP address no problem and so does Evox. I am stuck here and can not magic. my /etc/conf.d/net only states this: iface_eth0="dhcp" any ...
by lowsodium
Fri Sep 03, 2004 5:06 am
Forum: Newbie
Topic: IDE 10 can't.....ERROR WILL ROBINSON
Replies: 0
Views: 653

IDE 10 can't.....ERROR WILL ROBINSON

when gentooxx is first loading I get an IDE 10 can't find first boot sector error, but gentooxx still loads and works fine. Any ideas on how to fix this sector or make this error go away (without wiping and restarting the whole process)?

Thanks.
by lowsodium
Fri Sep 03, 2004 5:00 am
Forum: General Discussion
Topic: can't browse drive f
Replies: 5
Views: 3018

doejhon wrote:
ShALLaX wrote:Run magic.
whoowowow its work 8) 8) 8) thanks bos shallax,but not run magic
just "//" on xbox.c now i can read f drive :wink:
how? I just loaded gentooxx and I want to use the media player to browse to my mp3's I have on my HD....any hints?

Thanks.
by lowsodium
Fri Mar 05, 2004 12:42 am
Forum: General Discussion
Topic: Firefox
Replies: 3
Views: 1744

Thanks

Thanks, what is the diff between the normal and quick way other than speed? do they both install the same?

1) What is Firebird?
2) What is the path I need to type to link my icon to the newly installed Firefox?

Thanks for your help.
by lowsodium
Thu Mar 04, 2004 9:21 pm
Forum: Q & A
Topic: VP6
Replies: 0
Views: 709

VP6

Anyone get VP6 working as a video codec?
by lowsodium
Thu Mar 04, 2004 5:47 pm
Forum: General Discussion
Topic: Firefox
Replies: 3
Views: 1744

Firefox

I ran an emerge Mozilla nad at hour 7, I accidentally kicked the power cable out of the box. I booted back up and ran emerge again and it looked to have finished alright. When I clicked on the web browser icon in the sytem tray, it says bin/.../firefox not found. Anyway to fix this, without a total ...
by lowsodium
Thu Mar 04, 2004 5:38 pm
Forum: Q & A
Topic: Sound choppy with scroll
Replies: 2
Views: 960

WTF?

6 total strangers will help some poor bastard Hobit find his way across God Forsaken Gondor, but no one will help this poor semi defeated Gentoox user get his sound working? Please quit rocking back and forth in some dark corner muttering "Precious" and give up the wealth of knowledge that exists in...
by lowsodium
Thu Mar 04, 2004 3:00 am
Forum: Q & A
Topic: big problem with putty and magic
Replies: 14
Views: 3841

I am getting the same error...why has no one answered this question..it has been over 6 months?
by lowsodium
Thu Mar 04, 2004 2:35 am
Forum: Q & A
Topic: Component issue (480i)
Replies: 9
Views: 2765

Will This work in the future? Please say it will.

Thanks.
by lowsodium
Thu Mar 04, 2004 2:31 am
Forum: General Discussion
Topic: HELP!
Replies: 1
Views: 1159

HELP!

I ran magic and when Iwent through the steps to set video (composite..etc) my screen is all distorted now. If I use the OEM A/V cables my video looks fine, but if Iuse my Component video it gets all distorted. I want to use my component, because it also has my optical out for 5.1 surround. Thanks.