Search found 8 matches

by PeNsTeR
Sat Feb 21, 2004 6:42 pm
Forum: General Discussion
Topic: Don't you think Linux on XBOX runs slow
Replies: 12
Views: 4931

Don't you think Linux on XBOX runs slow

So what's your opinion?
by PeNsTeR
Sat Feb 21, 2004 4:47 pm
Forum: Q & A
Topic: I have no sound
Replies: 1
Views: 818

solved it ! :P
by PeNsTeR
Sat Feb 21, 2004 1:48 pm
Forum: General Discussion
Topic: Another problem
Replies: 0
Views: 956

Another problem

Ok i do not know why, but after some minutes of running gentoox on the left half of my screen appears a transparent blue colored circle and on the right half a yellow one. Has anyone noticed that ?
by PeNsTeR
Sat Feb 21, 2004 11:58 am
Forum: Q & A
Topic: I have no sound
Replies: 1
Views: 818

I have no sound

When I run a mp3 file in the X media player (or whatever is the preinstalled program called) I allways get an error. It says that I should check if the correct plugins are selected and if no other program is blocking my soundblaster. I should also check the soundcard settings. So my question is how ...
by PeNsTeR
Fri Feb 20, 2004 5:43 pm
Forum: General Discussion
Topic: Sovereign's Focus + Gentoox Tutorial
Replies: 34
Views: 15959

So has it finished yet?
by PeNsTeR
Sat Feb 14, 2004 12:28 pm
Forum: General Discussion
Topic: Sovereign's Focus + Gentoox Tutorial
Replies: 34
Views: 15959

I need a bit of help at step 5. How do I know what's my xbox's ip?
by PeNsTeR
Sat Feb 14, 2004 8:57 am
Forum: Q & A
Topic: Newbie with a BIG problem
Replies: 1
Views: 1091

Newbie with a BIG problem

I tried to install gentoox, after reeding some of the turtorials, I decided to do it the FTP way. And now this is what happens to me, everytime I try to run gentoox installation. I get a flashing flickery screen, like having several flipped screens put together. So i can't see a thing. And I got the...
by PeNsTeR
Sat Feb 14, 2004 8:21 am
Forum: Bugs
Topic: Yellow LED, fast fan, then power off
Replies: 3
Views: 6060

That's exactly my problem and when it finally booted i got a flickery flashing screen, so I couldn't read a thing.

Has anyone experienced the same thing?