Search found 6 matches

by Nightwing
Thu Mar 01, 2007 1:27 am
Forum: Q & A
Topic: strange connection problems
Replies: 31
Views: 20942

Network Bug in GentooX

I initally thought the bug was in GentooX as well, as every other machine on the network could recieve all needed settings from the router I figured to be at fault, my VoIP Vonnage Linksys Router, but GentooX could ping http://www.google.ca as well as anywhere else I told it too. And looking at ifco...
by Nightwing
Wed Feb 28, 2007 3:13 am
Forum: Q & A
Topic: strange connection problems
Replies: 31
Views: 20942

REALLY SOLVED NOW! LOL!

OKay, again, really trully finally solved for good now! Said screw it, and bouhgt a second IP from my ISP and took a 3rd Linksys and wired it for uplink mode and wolla, VoIP router has it's own ip now, good for it cause I don't care for it anyways, and the good working linky router has it's own, and...
by Nightwing
Tue Feb 27, 2007 9:46 pm
Forum: Q & A
Topic: strange connection problems
Replies: 31
Views: 20942

doh!

Well... I DID have it working...lol. How I had it wired actually disabled my VoIP Router from being able to work properly, ie I could recieve calls but not place calls even to voice mail services. After many various attempts I determined it was a wiring issue. No matter how I tried to wire it, I cou...
by Nightwing
Mon Feb 26, 2007 8:58 am
Forum: Q & A
Topic: strange connection problems
Replies: 31
Views: 20942

SOLVED!!!

Router WAS the problem. I re-wired my network so instead of going from cable modem to wireless voip router [branches to voip/phoneline] then to a gigabit switch which all machines xbox included where connected via. I changed it to as following: 1) Gateway/Cable Modem 2) LinkSys BEFSR41 4-port + WAN/...
by Nightwing
Sun Feb 25, 2007 10:30 pm
Forum: Q & A
Topic: strange connection problems
Replies: 31
Views: 20942

gentoox@Xbox ~ $ sudo route Kernel IP routing table Destination Gateway Genmask Flags Metric Ref Use Iface 192.168.15.0 * 255.255.255.0 U 0 0 0 eth0 loopback * 255.0.0.0 U 0 0 0 lo default 192.168.15.1 0.0.0.0 UG 0 0 0 eth0 Thanks for tollerating the long post and words of encouragement regarding so...
by Nightwing
Sun Feb 25, 2007 6:14 am
Forum: Q & A
Topic: strange connection problems
Replies: 31
Views: 20942

Same problem.

Hey Everyone, first post, w00t! Sorry to hijack the thread, but I am having the same identical problem as well. I installed GentooX just the other night for the first time, via the FTPing of distro.rar's contents to the root of E:\ and had no problem getting to KDE, and since re-did it all to use XF...