Search found 31 matches

by GeniuX
Wed Jul 25, 2007 12:36 am
Forum: Q & A
Topic: FIX FOR 1.6 NATIVE!
Replies: 0
Views: 1826

FIX FOR 1.6 NATIVE!

allright guys, i've been trying to install my 1.6 native and this is somewhat flaky :P

after some days of screwing around and google-ing I foud this

there is a download to a bios that you can flash on your modchip.. mine works perfectly now.. hopefully this works for all of you 8)
by GeniuX
Fri Jul 20, 2007 12:58 pm
Forum: Q & A
Topic: memtest??
Replies: 4
Views: 2512

memtest??

is it possible to run a memtest on a xbox?? :P

this would be nice with some troubleshooting
by GeniuX
Fri Jul 20, 2007 12:57 pm
Forum: Q & A
Topic: !Emerge broke! Emerge ctrl+c
Replies: 9
Views: 4122

I did an full install again (without any errors), xbox was up and running, now I try to emerge, and it bombs me with segfaults again. This is on a 1.6 xbox, I have a 1.5 installed working perfectly, I'm now running the hdd from the 1.5 on my 1.6 box.. if this works perfectly it is higly possible tha...
by GeniuX
Tue Jul 03, 2007 11:50 pm
Forum: Q & A
Topic: !Emerge broke! Emerge ctrl+c
Replies: 9
Views: 4122

I think the HDD died orso... I was reinstalling natively and when i gave the command to copy all files from rootfs to hda2 it started copying and after a couple seconds.... segmentation fault 8) I'm now testing the HDD on my laptop.. hopefully I can get this fixed :P else I'm getting me another HDD ...
by GeniuX
Tue Jul 03, 2007 4:49 pm
Forum: Q & A
Topic: !Emerge broke! Emerge ctrl+c
Replies: 9
Views: 4122

nope, it just says "segmentation fault"

Like you said, this doesn's help much :shock:

The only thing that's for sure is that I cancelled it with a ctrl+c

I don't need to know it right now orso, but it's nice to know for when my server is up and running..
by GeniuX
Tue Jul 03, 2007 12:32 pm
Forum: Q & A
Topic: !Emerge broke! Emerge ctrl+c
Replies: 9
Views: 4122

D'oh :oops: I realy need to get some sleep

It fails with an "Segmentation fault"

After a couple of times it eventualy goes thrue with the emerge but in the middle of the progress it fails with an segmentation fault too.
by GeniuX
Mon Jul 02, 2007 7:39 pm
Forum: Q & A
Topic: !Emerge broke! Emerge ctrl+c
Replies: 9
Views: 4122

!Emerge broke! Emerge ctrl+c

Right..
I was installing Gentoox Pro natively and when I did "emerge sync" on putty I thought it died so I did a "ctrl+c" and then tried a "emerge sync" again then it failed.. and it failes ever since :(

Is this a known problem? Sulution anyone? :D
by GeniuX
Fri Sep 08, 2006 6:11 am
Forum: Q & A
Topic: Xbox Gentoo Cluster Idea
Replies: 15
Views: 6617

I'll try it anyways 8)
Like clpalmer said:
Might be a fun experiment, though =)
by GeniuX
Thu Sep 07, 2006 10:53 am
Forum: Q & A
Topic: Xbox Gentoo Cluster Idea
Replies: 15
Views: 6617

I'm not using an GUI either. My setup is PRO 2.0 fully updated + webmin and samba. GUI indeed slows the box down. For a Battlefield 2 server (yes I did try to run it on the xbox) without GUI: estimated 3 people could join on the server. with GUI: 1 person could join with high lag.... I think I said ...
by GeniuX
Thu Sep 07, 2006 6:07 am
Forum: Q & A
Topic: Xbox Gentoo Cluster Idea
Replies: 15
Views: 6617

I would like to run a game server... clustering a good idea?
by GeniuX
Wed Sep 06, 2006 2:49 pm
Forum: Q & A
Topic: Xbox Gentoo Cluster Idea
Replies: 15
Views: 6617

bleh... Gui's just overbloat things. If you say that the biggest problem with your setup is you have to type in the shell in Linux.... I don't think Linux is your best choice =)
You'r having a point there :)
But I like the shell, but having to type full screens...
Get my point?
by GeniuX
Wed Sep 06, 2006 9:42 am
Forum: Q & A
Topic: Xbox Gentoo Cluster Idea
Replies: 15
Views: 6617

I'm having the "Cluster idea" myself, I found a nice wooden case for 2 xboxes. So I want to cluster myself too... the biggest problem (I think) is that I'm working with Gentoox Pro and have to type everything in shell... no GUI
By the way, is'n webmin capible of clustering? (or could it be emerged?)
by GeniuX
Mon Aug 21, 2006 12:14 am
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8480

The outcome of the 'notail edit' says "The filesystem IS clean" in stead of "The filesystem is NOT clean"
Thanx for the help (now cheesyboofs needs to fix the tutorial 8) )
by GeniuX
Sun Aug 20, 2006 11:39 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8480

Another thing... I have 2 HDD's (10GB and 120GB) I have Gentoox on the 10GB as a master HDD (slave modus; it won't boot), but the drive I'm adding doesn't support slave modus :( But if I'm switching the drives (10GB Slave, 120GB Master) the bios doesn't see the Native install :(:( Is it possible to ...
by GeniuX
Sun Aug 20, 2006 11:33 pm
Forum: Q & A
Topic: Bad Filesystem?
Replies: 25
Views: 8480

It came from cheesyboofs tutorial :P:P
Then edit the fstab on the new drive;
# vi /mnt/hda2/etc/fstab
/dev/hda1 none swap sw 0 0
/dev/hda2 / reiserfs defaults,errors=remount-ro 0 1
Proc /proc proc defaults 0 0
It wasn't me... realy 8)