Search found 11 matches

by b8zs
Mon Aug 07, 2006 7:54 am
Forum: Q & A
Topic: terminal never opens
Replies: 4
Views: 2483

just re-emerge xterm and it will work again, I had the same problem
by b8zs
Tue Aug 01, 2006 7:52 pm
Forum: General Discussion
Topic: Problem with menus in xfce home v.6
Replies: 2
Views: 2482

I am having this exact same problem :(
by b8zs
Tue Aug 01, 2006 12:01 am
Forum: Q & A
Topic: Remote with LIRC 8.0 guide and ALSA on a 1.6
Replies: 14
Views: 6782

Nicklas wrote:Then perhaps you should try it without XIR compiled :wink:
- Simply reconfigure your kernel without it...
YESSS!~!!~!!!

that did it :)

Thanks for all your help
by b8zs
Mon Jul 31, 2006 8:57 am
Forum: Q & A
Topic: Remote with LIRC 8.0 guide and ALSA on a 1.6
Replies: 14
Views: 6782

No matter what I do, I always get the "Inbound endpoint not found error" message showing up in dmesg, and no /dev/lirc/0 devices gets created.

The guide mentions this, but only as happening when you dont have XIR as a module, and I DO have XIR compiled as a module :(
by b8zs
Fri Jul 28, 2006 5:30 am
Forum: Q & A
Topic: Remote with LIRC 8.0 guide and ALSA on a 1.6
Replies: 14
Views: 6782

lirc

Anyone get LIRC working with the microsoft dvd remote? I cant get the device created no matter what I do :x
by b8zs
Mon Jul 24, 2006 8:42 am
Forum: Q & A
Topic: Remote with LIRC 8.0 guide and ALSA on a 1.6
Replies: 14
Views: 6782

lirc problems..

I followed the guide and still cant get the device /dev/lirc/0 to ever be created.

Here is some useful output I am seeing: http://pastebin.ca/98043

I have no clue what that error means in my dmesg output, and google hasnt come up with any answers either.

Is the guide working for anyone else?
by b8zs
Mon Jul 17, 2006 1:29 am
Forum: Q & A
Topic: home 5.0 and xorg ....
Replies: 2
Views: 1963

I tried running xbvset and Im still getting the same errors as posted above :(

Also at boot it fails to mount /dev/hda55
by b8zs
Mon Jul 17, 2006 1:15 am
Forum: Newbie
Topic: "Service Xbox" Errors...
Replies: 3
Views: 1987

well I can still boot into linux(thankfully)

I should have put more thought into the warning prompt that the initialse script gave me. What would have been a better way to just delete the F partition, and not the entire disk? A linux live-cd?
by b8zs
Sat Jul 15, 2006 6:45 am
Forum: Q & A
Topic: home 5.0 and xorg ....
Replies: 2
Views: 1963

home 5.0 and xorg ....

I installed 5.0 and ran magic; then emerge -uDa world, and everything compiled fine, but when I reboot I am getting these X errors: http://pastebin.ca/88618 The version of Xorg I have is: http://pastebin.ca/88652 my make.conf is: http://pastebin.ca/88660 If you need any other configs I will gladly p...
by b8zs
Sat Jul 15, 2006 6:21 am
Forum: Newbie
Topic: "Service Xbox" Errors...
Replies: 3
Views: 1987

"Service Xbox" Errors...

My friend sold me his xbox. I know nothing about modchips but he told me he flashed his with cromwell cause I told him I wanted to put linux on it. So If i wanted to play xbox games I could just hit the power button for a sec and if I wanted to boot to cromwell i would hold the power button for 2 se...
by b8zs
Mon Jul 10, 2006 2:07 am
Forum: Requests and Suggestions
Topic: 100% Native install
Replies: 8
Views: 9795

8GB HDD...

I agree with axc97c; there should be an install option for MCE that lets you use a stock xbox hard disk. In my case I have a stock xbox for which I am using (or trying to use) as a mythtv frontend. I tried using home and had trouble with lirc, and was looking into MCE since its has lircd and mythtv ...