Search found 4 matches

by indigocc
Sat Aug 21, 2004 3:31 pm
Forum: General Discussion
Topic: First impressions and X2VGA not working?
Replies: 11
Views: 10409

No good

I havent had the time to test a DVD movie, but the "avi player" have the
same problem....

It still seems like it never really starts.
Just some screen flashing and then the "plase wait" screen and
finally back to the select video screen.

Is there any logfile I can check?
by indigocc
Fri Aug 20, 2004 2:42 pm
Forum: General Discussion
Topic: First impressions and X2VGA not working?
Replies: 11
Views: 10409

ShALLaX wrote:No :/
Ah.... I have the older model of X2VGA, but with a defect optical out. (Thats why i bought the new one)
Ill try that out and see what happends. :-)
by indigocc
Fri Aug 20, 2004 8:56 am
Forum: General Discussion
Topic: First impressions and X2VGA not working?
Replies: 11
Views: 10409

ShALLaX wrote:Thats very odd.. My X2VGA works fine.. and I have a video of it working.
Very strange...

Ive got the new verision thats compatible with Xbox 1.6 and have both VGA in and VGA out.

Is yours the same?
by indigocc
Thu Aug 19, 2004 3:06 pm
Forum: General Discussion
Topic: First impressions and X2VGA not working?
Replies: 11
Views: 10409

First impressions and X2VGA not working?

I just bought a spare Xbox to screw around with. First project was to mess around with Freindtech MCE. :-) I have a X2VGA adapter attached to a 42 inch 16:9 plasma screen. PAL V1.1 xbox, locked to NTSC, with Aladdin chip and a 120 gb seagate harddisk. Installation vent smooth, except I had to flash ...